Summer in a bottle

Exclusief verkrijgbaar bij uw AD Delhaize Heusden

Summer in a Bottle verenigt een Provençaalse complexiteit perfect met de Wölffer kenmerkende elegante Amerikaanse stijl. Deze wijn geeft een Europese elan en verfijning aan een geliefde Summer in a Bottle.

Wat zegt de wijnmaker?

Perfect bleke, lichtroze kleur. Verbazingwekkende aroma's van mandarijn, citrus, perzik en mooie bloemige tonen leggen vanaf het begin de lat hoog. Het levendige fruit overheerst helemaal tot aan de lange, elegante afdronk met klassiek zoutgehalte. Het mondgevoel is perfect in balans met gepolijste mineraliteit, prachtige huidkarakteristieken, fijne gisttonen en speelse zuren. Deze rosé is puur en verfrissend met een geweldig karakter en een prachtige structuur en textuur, waardoor hij ongelooflijk veelzijdig is om te combineren met eten.

Food pairing

Koel serveren

Het is de perfecte partner als aanvulling op zeevruchten, kip, kalkoen, kalfsvlees, varkensvlees en zelf pittige gerechten. Charcuterie, kaas en het meest klassiek natuurlijk een bouillabaisse. Of geniet ervan op een feestje met vrienden te nippen of jezelf te trakteren.

Regio

Côtes de Provence, Frankrijk

Druiven

Grenache 49%, cinsault 23,5%, Syrah 18% en Vermentino (Rolle) 9,5%

Lanceringsaanbod

  • Fles 75cl: 19,95 euro

    • Doos van 24 stuks: 10% korting

  • Fles 1,5l: 39,95 euro

Terug