AD Delhaize Heusden

In augustus 2018 namen wij, Sophie en Sven, de AD Delhaize te Heusden over. Een buurtwinkel die toen al meer dan 30 jaar ver buiten de Heusdense grenzen bekend stond voor zijn uitgebreid assortiment food en non-food producten, maar vooral voor een kwalitatieve beenhouwerij van de Wim en de bedieningstoog charcuterie van ons Carine.

Het gevoel zat goed: een mooie locatie, vriendelijke klanten en top personeel. De passie om met dit team deze winkel verder uit te bouwen tot een droomwinkel, waar het heerlijk vertoeven is en waar je naast de standaard producten tal van nieuwigheden kan ontdekken, was nog nooit zo groot.

Het assortiment van Delhaize uitbreiden en verrijken met exclusieve en kwalitatieve producten werd ons doel, en dit alles overgoten met een persoonlijke eigenheid. Zo werd het aanbod in ultra verse vis en vegetarische producten uitgebreid. Er werd aandacht geschonken aan bio in onze verse groenten- en fruitrayons, maar ook doorheen de ganse winkel.

Heerlijk geurend vers zelf afgebakken brood en lekkere patisserie komende van ambachtelijke bakkers werd een troef. Er werd geïnvesteerd in een nieuwe kaastoog met een constante selectie van smeuïge tot zachte, harde, jonge, belegen of gerijpte kazen.

De unieke wijnen die we zelf voor u selecteerde werden gesmaakt. Bier van hier en meer lokale streekproducten. De droom van een eigen koffie werd realiteit… heerlijk toch?

En dan nog een woordje over onze ambachtelijke slagerij die u enkel de beste kwaliteit wil voorschotelen. Onze chef Wim en zijn team zijn een versnelling hoger geschakeld en bereiden naast het selecteren, versnijden en controleren van het vlees de beste schotels.

En onze laatste aanwinst, Stefanie, masterchef kok, een parel in haar eigen traiteursafdeling met "huisgemaakte gerechten". Wat zij klaarmaakt is overheerlijk… zelf onze zoon – bekend als moeilijke eter :-) - is er dol op. Naast haar heb je het team van Carine en samen toveren zij de mooiste schotels uit hun mouw.

Onze ambitie rijkt ver. Plannen voor de toekomst, herinvesteren, vernieuwbouwen, … Stap voor stap.

Kom langs en aarzel niet om iets te vragen. Wij verwelkomen je graag.

Tot binnenkort,

Sophie, Sven en het ganse AD Delhaize Heusden team