Maandag 20 mei open!

Pinksterweekend Special! Wij zijn er voor jou op zondag en maandag van 8:00 tot 12:30. Start je feestdag met een sprankje Heusden!

Donderdag 9 mei open!

Hemelvaartsdag betekent niet dat je zonder je favoriete supermarkt moet! Deze donderdag 9 mei is Delhaize Heusden open van 08:00 tot 12:30. Kom langs voor je feestelijke inkopen of gewoon een rustig winkelmomentje!

Welkom op de Feesttafel van Delhaize Heusden!

Stap binnen in een wereld waar elk gerecht een klein feestje is en elke hap een explosie van smaak. Onze feestfolder is jouw gids naar een culinair wonderland.

Openingsuren Feestdagen

Bij AD Delhaize Heusden hebben we onze openingsuren aangepast voor maximale feestelijkheid en minimale stress.

Summer in a bottle

Exclusief verkrijgbaar bij uw AD Delhaize Heusden

Perfect bleke, lichtroze kleur. Verbazingwekkende aroma's van mandarijn, citrus, perzik en mooie bloemige tonen leggen vanaf het begin de lat hoog. Het levendige fruit overheerst helemaal tot aan de lange, elegante afdronk met klassiek zoutgehalte. Het mondgevoel is perfect in balans met gepolijste mineraliteit, prachtige huidkarakteristieken, fijne gisttonen en speelse zuren. Deze rosé is puur en verfrissend met een geweldig karakter en een prachtige structuur en textuur, waardoor hij ongelooflijk veelzijdig is om te combineren met eten.

Exclusief - Dubois Champage

François Dubois groeide op tussen de wijnranken en ontwikkelde een champagne-knowhow die zich in de loop der eeuwen zou ontwikkelen. Dankzij een deskundigheid en een knowhow die van generatie op generatie zullen worden doorgegeven, zullen de nakomelingen van François Dubois de oppervlakte van het domein geduldig uitbreiden, terwijl ze hun inspanningen in de wijngaarden en op de nationale en internationale commerciële markten zullen voortzetten.

Jax Gin

Mucoviscidose is de meest voorkomende levensbedreigende erfelijke ziekte in België. Mensen met muco vechten elke dag tegen de ongeneeslijke ziekte, in de hoop dat nieuwe behandelingen een beter en langer leven mogelijk maken.

Met de aankoop van deze gin, help je mensen met muco om te blijven vechten tegen hun ziekte

Cheers! To a good cause

De opbrengst van deze gin gaat integraal naar het goede doel.

Eigen koffie van AD Delhaize Heusden

Het bevat de perfecte balans van karamel, chocolade, fruit en fris. Het hemels geurende aroma geeft deze volle body blend een zalige afdronk.

Samenstelling bonen

Ethiopië, Guatemala, Indonesië, Panama en Brazilië

NIEUW! Stefanie's Kitchen - Côte à l'os

Stefanie's kitchen goes abroad | From kitchen to butchery | Een heerlijke Côte à l'os om je tanden in te zetten... in het vlees uiteraard ;)

NIEUW! Stefanie's Kitchen - Koude schotels

Ontdek de nieuwe, huisbereide en óverheerlijke koude schotels.

De perfecte keuze voor een frisse maaltijd, enkel en alleen verkrijgbaar bij uw AD Delhaize Heusden!

Stefanie's Kitchen

Kom langs en ontdek Stefanie's huisbereide en óverheerlijke caprese-, pastasalades en tataki's

De perfecte keuze voor een frisse maaltijd, enkel en alleen verkrijgbaar bij uw AD Delhaize Heusden!

NIEUW in ons ASSORTIMENT - GOURMET en FONDUE voor de KIDS

2 nieuwe creaties uit Wim's Butchery

GOURMET KIDS met SURPRISE (Hamburger van rund- en varkensgehakt, chipolata's, kipfilet, kipnugget, paprikaburger en als verrassing voor de kids een SURPRISE-EI)

FONDUE KIDS met SURPRISE (Balletjes van varken-kalfsgehakt (paprika-, curry-, pomodore- en tuinkruiden), chipolata's, kipfilet en als verrassing voor de kids een SURPRISE-EI)

NIEUW in ons ASSORTIMENT - HUISBEREIDE SCHOTELS

2 nieuwe creaties uit Stef's Kitchen - voor elke wat wils: VLEES- of VISBUFFET ... aan jou de keuze

  • 10 verschillende soorten vis, heerlijk en afgewerkt met topproducten. Een parel voor het oog. VISBUFFET - 24.90€ per persoon.

  • Verschillende soorten vlees, paté, asperges in ham, en zo veel meer. Afgewerkt met topproducten, met oog voor detail. VLEESBUFFET - 19.90€ per persoon.

Een heerlijk bordje TAPAS

Een heerlijke winteravond, gezellig thuis voor TV met de haard aan... Een ideaal moment om van onze TAPAS schotel te genieten.

Bestellen kan via de webshop: Vanaf 2 personen (12.95 EUR pp)