Welkom op de Feesttafel van Delhaize Heusden!

Stap binnen in een wereld waar elk gerecht een klein feestje is en elke hap een explosie van smaak. Onze feestfolder, "Samen aan de feesttafel", is jouw gids naar een culinair wonderland. 🌟📖

🍞🍇 Van aperitieven met kunstig gevlochten plukbrood, luchtige focaccia en smaakvolle tapasschotels tot Tataki van zalm en tonijn die zo chic zijn, ze zouden hun eigen Instagram-account moeten hebben.

🍖🐟 Ontdek onze overheerlijke buffetten waarbij vlees en vis strijden om jouw aandacht. En onze fijne vleeswaren? Ze zijn zo elegant, je zou bijna vergeten dat het gewoon vlees is!

🍕🥗 Pinsa's zo heerlijk, je vraagt je af of onze chef een geheime Italiaanse grootmoeder heeft. Gourmets, veggie en vegan specialiteiten, koude en warme groentjes, steengrills, en huisbereide schotels - we hebben een heel culinair universum voor je klaargezet.

🧒🍔 Kinderen? Die worden koningen met onze kids-friendly opties! Van kaas- en charcuterieschotels tot broodjes en snacks 'uit het vuistje' – we hebben alles om zelfs de kleinste fijnproevers te plezieren.

🍰🧀 En dan... de taarten! Zoet, hemels, en perfect voor elke zoetekauw. Ze zijn de kers op de taart van elke feesttafel.

👩‍🍳👨‍🍳 Sophie en Stefanie hebben hun culinaire toverstokjes gezwaaid om elk gerecht te transformeren in een meesterwerk. Bereid je voor om je gasten te imponeren met gerechten die eruitzien als sterrengerechten, maar eigenlijk gewoon uit jouw keuken komen.

Bij Delhaize Heusden draait het deze feestdagen allemaal om inspiratie, verrassing en vooral veel smaak. Blader door onze feestfolder en laat je culinaire fantasie de vrije loop. Fijne culinaire feesten, en welkom bij de magie van de feestdagen - Delhaize Heusden stijl! 🌲🎆

Terug